title
کد خبر: 242742
00
نیاز ماهانه ۱۲ هزار واحد خون در این استان/  هشتمین مصرف کننده خون در سطح کشور

مدیرکل انتقال خون استان سیستان و بلوچستان گفت: ماهانه در استان به ۱۲هزار واحد خون نیازمندیم که نیمی از آن در داخل و نیم دیگر از ۱۲ استان دیگر وارد می شود.

به گزارش بهداشت نیوز، ابوالحسن صفدری افزود: سیستان و بلوچستان به هشتمین مصرف کننده خون در سطح کشور تبدیل شده است.

صفدری بیان کرد: فعالیت اصلی انتقال خون استان فراهم کردن فرآورده‌های خونی سالم برای گروه‌های هدف شامل بیماران تالاسمی ریال هموفیلی، مادران باردار، اتاق عمل و تصادفات جاده‌ای است.

وی اظهار کرد: یکی مشوق‌های مهم در بحث اهدای خون، توصیه و نقش مهم علما و روحانیون، ریش سفیدان و معتمدین استان به مردم است.

مدیرکل انتقال خون استان سیستان و بلوچستان گفت: استان سیستان و بلوچستان با بیش از ۳۳۰۰ بیمار تالاسمی ماژور بالاترین آمار کشوری را داراست.

صفدری خاطرنشان کرد: همه پایگاه‌های انتقال خون استان سیستان و بلوچستان پذیرای مردم نوع دوست و خدادوست در این برهه خاص هستند.

وی اظهار کرد: اهدای خون مساوی است با اهدای فرصت زندگی دوباره به انسانی دیگر، همه ما می توانیم با اهدای خون خود، فرصت دوباره زیستن را به هم نوع خود بدهیم.
منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.